#2 Graviditet, födelse och mycket mer

Mor med SMA. Linje från Norge fick nyligen sin dotter. Hon visar hur man kan övervinna de dagliga hinderna med några hjälpmedel. En barnsäng som kan lyfta upp / ner och mycket mer

Läs del 2

Höj-och sänkbar säng för funktionshindrade barn

Bildkälla FFMU

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 Responses to #2 Graviditet, födelse och mycket mer

  1. MiaMia says:

    ❤️

  2. Traudl says:

    You can learn from such people, beautiful 👍