Om Mig – Über Mich

Hej, hej därute 🙂 och varmt välkomna till min blogg Liz ”Spinal Muskelatrofi”! Jag heter Liz och sitter i rullstolen eftersom jag bor med reumatoid artrit, men jag har inte denna sjukdom själv.
Min kära flickvän som heter Mia att ha ett små pojke, han lider av spinal Muskelatrofi typ I-II. För några år sedan var det mycket lite informationen. Eftersom jag sitter vid källan och jag programmerar sidor varje dag, så börjar jag vår personliga bloggen. Min blogg ska också hjälpa andra människor med spinal muskelatrofi..

Jag är grafisk formgivare inom reumatologi och neurologi. 🙂

Liz Photopage

Publicerat av

Liz

Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv

En kommentar till “Om Mig – Über Mich”

  1. Hallo Ihr ,

    mein Name ist Liz . Ich selbst habe keine Spinale Muskelatrophie, ich habe eine ganz liebe Freundin namens Mia die einen kleinen Sohn hat, welche SMA Typ 1/2 hat. Aus diesem Grund habe ich vor einigen Jahren diese Seite erschaffen.

    Ich selbste habe eine schwere rheumatoide Arthritis und meinen persönlchen Blog über alles ziwschen Himmel, Gesundheit und Freizeit findet Ihr hier.

    PS: Wir das sind Mia und Liz, schreiben in Deutsch und Schwedisch in diesem Blog. 🙂

Kommentarer inaktiverade.