Aktivrullstolar för barn : W5 Junior av Wolturnus

CHAIR OF THE WEEKWith this pretty little W5 Junior, we would like to kick off our social media project "Chair of the…

Gepostet von Wolturnus am Mittwoch, 6. Juni 2018

Besög Wolturnus

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.