Barn med en sjelden diagnose som skal begynne på skolen

I denne podkastepisoden snakker psykologspesialistene Kristina Moberg og Torun Vatne på Frambu om hvordan du kan forberede barnet ditt til skolestart

Hør på podcasten og få gode råd

TEMA Sjelden diagnoser på Liz SMA Blogg

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

En reaktion på “Barn med en sjelden diagnose som skal begynne på skolen”

Kommentarer inaktiverade.