Bike for SMA: Muskler for Muskler i Mallorca

og de kører igen. En terapi til SMA, den bliver indsamlet igen til forskning. Sidste år meget succesfuld i Tyskland 💪 GO

Dag 1

Gemeinsam für den guten Zweck.#moveyourassforthosewhocant #bikeforsma #mallorca #velosoph

Gepostet von Muskeln für Muskeln am Mittwoch, 7. März 2018

Dag 2

Dag 3

Tag 3 Mallorca. Die Kollektion findet ihr beim Velosoph

Gepostet von Muskeln für Muskeln am Mittwoch, 7. März 2018

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 reaktioner på ”Bike for SMA: Muskler for Muskler i Mallorca”

Kommentarer inaktiverade.