BPA, och det ger mig friheten att leva

Mina assistenter ger mig inte bara friheten att göra vad jag vill och där jag vill gå. De ger mig också friheten att vara mig själv – både fysiskt och mentalt. Dessa är Malin sanna ord, skrev hon i det senaste blogginlägget

Vi tackar alla assistenter av denna jord, du gör ett fantastiskt jobb

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.