DE SJÆLDNE DANSKERE – Dokumentarserien

TV 2 og TV 2 PLAY-dokumentarserien er en livsbekræftende fortælling om at leve livet mod hårde odds.

10-årige Piet staver sig frem gennem beskrivelsen af sin egen sygdom. En sygdom, som hverken han eller læger over hele verden ved, hvad er, og som betyder, at han har været på hospitalet flere hundrede gange i sit korte liv.

Han har knogleskørhed, en dværgvækst, en immundefekt, syns- og hørebesvær og ikke mindst en ventil op til hjernen pga. for megen væske i hovedet.

De sjældne danskere, der har premiere tirsdag 14. august på TV 2 og TV 2 PLAY.

1 kommentar

Hjalte og Piet på Brøndby stadion
Her fortæller de i et interview om passionen for fodbold, livet efter at være blevet genkendelig på gaden, og den drillende lillebror.

Julie har en sjælden sygdom der giver hende et anderledes udseende. Efter at have rundet 20 år, blev hun ramt af angst og depression pga. reaktionerne på hendes udseende

5-årige Raphael har stort set hele sit liv været afskærmet fra jævnaldrende legekammerater på grund af sin lungesygdom. Derfor var Raphaels største fødselsdagsønske at få en ven

Børn med kroniske sygdomme og handicap må ofte blive hjemme fra større sociale arrangementer. Men ikke på SMILfondens sommercamp. Her handler det netop om, at give syge børn og deres forældre en pause fra det der gør allermest ondt. Veninderne Rebecca og Laura har begge stomi og har været igennem utallige operationer.

Kommentarer stängda