Den første danske familie tænker på at flytte til Tyskland på grund af en Spinraza behandling

Familien Mortensen rejser til Spanien imorgen undersøge muligheden for at få Spinraza der. Hvis Spinraza virker, vil familie flytte til Tyskland, selvom søskende ikke er glade. Tyskland er det eneste land, der også behandler børn og unge med respirator.

I Tyskland lever nogle ældre teenagere med SMA type 1, men afviser behandling med Spinraza. Lad os vide, hvad du synes om det!

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

One Response to Den første danske familie tænker på at flytte til Tyskland på grund af en Spinraza behandling

  1. Traudl mit Sohn SMA I says:

    Gibt es was neues, kann Magnus das Medikament bekommen? 🙂