Drenge med SMA typ II søger deltidsassistent i Terndrup

hvem vil være sin hans hjælpende muskel!

Mangler du en deltidsstilling i morgen- og eftermiddagstimerne? Og kunne du tænke dig at arbejde med en handicappet dreng på syv år, som skal hjælpes med praktiske ting i sin hverdag, men som også ønsker en hjælper, han kan lave hyggelige aktiviteter med såsom at starte til kørestolsfodbold og tage på ture i skoven, biografen mm.?

Drengen er syv år og bor i Terndrup, Nordjylland, med sin familie bestående af mor, far og storebror. Drengen har diagnosen spinal muskelatrofi type 2, som er i stationær udvikling.

Drengen har pga. sine nedsatte funktioner brug for hjælp til at spise, komme i tøjet, bade osv. Drengen bruger ble, som du har til opgave at skifte.

Til daglig går drengen i 2. klasse på en almindelig folkeskole. Han har en hjælper, som er ansat til at følge ham, når han er i skole.

Familien har fået bevilliget hjælp 20 timer om ugen, som skal fordeles som følger: mandag-fredag kl. 5.45-7.45, mandag og onsdag kl. 15.00-19.00 og fredag kl. 15.00-17.00.

Læs mere her

Tagged , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

One Response to Drenge med SMA typ II søger deltidsassistent i Terndrup

  1. Nils says:

    Familjen sökar en ny hjälpar igen!