Elrullstolar för barn: Wizzybug landade i Norge

Vi tycker att det är bra. Läs inlägget nedan. 👇

No, you are not mistaken – the words around this Wizzybug are in a foreign language! Norwegian in fact – yes,…

Gepostet von Designability am Donnerstag, 26. April 2018

www.designability.org.uk

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 Responses to Elrullstolar för barn: Wizzybug landade i Norge

    • MiaMia says:

      Sounds like a successful business 👍 Would be nice if they now expand their business to Sweden