Fashion Lady Alex with SMA – Love Your Genes Collection

Fashion Lady Alex with SMA – Love Your Genes Collection Love your genes, that’s the motto of Alex, she a beautiful young woman that has SMA. She started earlier this year with her own fashion label. Meanwhile, she has a cute online shop. Love your Genes collection you can find  on Wheelchair Rapunzel”.

Tagged , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

One Response to Fashion Lady Alex with SMA – Love Your Genes Collection

  1. MiaMia says:

    Alex spend time with our best friends. She visit a week long camp for adults with physical disabilities where we get to do so many fun activities .