Københavns gader i kørestol – Adgang for kørestolsbrugere

En kørestolstur kan være en udfordring. Især hvis du kører gennem byens centrum. Vi kørestolsbrugere oplever det dagligt, hvor brutal virkeligheden ser ud.

Jeg har oplevet det mange gange. Forkert monteret kørestol rampe på et hjørne som i denne video.

Jeg opleve, at nogle dørkarme er for smalle til at korestol kan komme igennem
Derefter farligt højdeforskellen er stor af fortov. Mens borgmesteren i København havde hjælp, står vi ofte alene med vores problem.

Læs mere

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

En reaktion på “Københavns gader i kørestol – Adgang for kørestolsbrugere”

Kommentarer inaktiverade.