Mød Fina med Muskelsvind

Fina lider af en muskelsygdommen og har to charmerende børn.

Deres livsvisdom

At hjælpe handicappede. Jeg bruger mine erfaringer, forsøg til at hjælpe andre. Jeg ønsker, at handicappede forældre skal have de samme muligheder og rettigheder for ikke-handicappede forældre.

Besøg Fina blogliv af en ambitiøs skildpadde 🙂

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

En reaktion på “Mød Fina med Muskelsvind”

Kommentarer inaktiverade.