Muskelsvindfonden søger en It-ansvarligt i Aarhus

Jeg vil gerne dele denne jobsøgning hos Muskelsvindfonden 🙂

Dine kvalifikationer

  • er uddannet IT-supporter, datamatiker eller systemadministrator
  • har solidt kendskab til lokalnetværk og fejlfinding på samme
  • har bredt kendskab til samspil mellem PC, netværk og serveraktiviteter
  • har god forståelse for IT i almindelighed og PC-administration i særdeleshed
  • har overblik over installations- og opdateringsrutiner
  • evner at yde serviceminded brugersupport

Er du nysgerrig på jobbet, så kig forbi til Muskelsvindfonden

Ansøgningsfrist: senest den 6. maj 2018

Jamen, jeg har allerede fint arbejdeplads på dette område, ellers ville jeg have sendt min anmodning til dig Muskelsvindfonden.. 😘

Nyheder opdateret d. 17-07-2018: Jobsøgning er ikke længere gyldig

Tagged . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.