Norge säger ja till Spinraza och ger grönt ljus

En lycklig dag för i Norge. Det tredje försöket lyckades. Norge säger ja till Spinraza, barn under 18 får Spinraza. Tyvärr har vuxna fortfarande ingen tillgång till medicin som i Tyskland.

En kompromiss

  1. Slutpriset hålls hemligt, och Vorland är noga med att kommentera det.”Både vi och Biogen har gett och tagit någonting och vi har kommit till en kompromiss.
  2. Början av behandlingen skulle äga vid Oslos universitetssjukhus.
  3. Indikationen för ytterligare behandling ska bedömas före varje injektion, dvs minst var fjärde månad.
  4. Patienter bedöms minst en gång per år.
  5. Som med någon behandling bör patienter och nära och kära vara välinformerade – skriftligen och muntligt – om effekterna av (Spinraza)
  6. Dagens Medisin.no

Vi är särskilt glada över denna nyhet. Igår sa vår SMA Mamma Mia att det blir Norges lyckodag. För att måndag är min födelsedag

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 reaktioner till “Norge säger ja till Spinraza och ger grönt ljus

Kommentarer inaktiverade.