Novel protective gene for SMA opens new therapeutic options

The research group of Prof. Dr. Brunhilde Wirth, Head of the Institute of Human Genetics at the University Hospital Cologne and Chair of our Scientific Advisory Board, succeeded to identify calcineurin-like EF-hand Protein 1 (CHP1) reduction as a novel protective modifier for SMA.

The results of this study have been published in Brain, an international highly renowned journal.

Photosource University Cologne

Schützender Faktor bei SMA gefunden

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.