NSMA-Webshop: Gosedjur

Jag älskar Rosa’s handverk och gosedjur, de ser så fantastiskt ut. 😍👍

Rosa virkar underbara gosedjur som säljs till förmån för NSMA och vårt arbete med SMA. Nu kommer det att finnas möjlighet att köpa hennes fantastiska skapelser på Fröken Röd en inredningsbutik i Enköping. Sprid gärna så att flera får kännedom om dessa fina skapelser och därmed förhoppningsvis vill stödja arbetet kring SMA. Tack Rosa!

Gepostet von Nätverket för spinal muskelatrofi – NSMA am Sonntag, 29. April 2018

Besök NSMA Webbshop

Tagged , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.