Sånn spiser jeg

Å spise er noe av det mest naturlige vi gjør. Mange tenker ikke over at ikke alle barn kan spise nok mat til å bli passe mett i måltidene

SÅNN SPISER JEG handler om Emma som synes det er vanskelig å spise.
 I filmen følger vi Emma som ikke får i seg nok mat og derfor må få mat gjennom en nesesonde. Derfor skal hun få et lite hull i magen og magesonde, det kalles knapp. Vi følger Emma i tiden før, under og etter at hun har fått knapp. Vi møter også vennene til Emma og deriblant bestevennen William som også deler samme erfaring som Emma.

KNAPPEN FORENINGEN har laget filmen i tett samarbeid med Phantomfilm og med faglig støtte fra Nasjonal kompetansetjeneste for habilitering av barn med spise- og ernæringsvansker, Oslo universitetssykehus.

Video: Sånn spiser jeg

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.