Senast uppdaterad av AveXis om viktiga utvecklingar i SMA-behandling av typ 1, 2 och 3

Det är inget nytt, men vi vill påminna om pågående kliniska utvecklingsprogrammet från AveXis 👇 Göteborg är en av studiecentren.

AveXis SPRINT – Brev

Kliniske genstudier i USA og Europa til SMA Type 1-3

Första patienrdos i fas 3 försök av AvXS 101

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

En reaktion till “Senast uppdaterad av AveXis om viktiga utvecklingar i SMA-behandling av typ 1, 2 och 3

Kommentarer inaktiverade.