Spinraza approved in Belgium for all SMA types without age limit

Holland say Yes to Spinraza and get access for all SMA types until under the age of 9;5 years.

Spinraza wordt alleen vergoed als het middel volgens het Zorginstituut bewezen effectief is. Dat geldt voor kinderen met SMA tot 9,5 jaar oud. Ook baby’s zonder symptomen maar met de genetische afwijking die SMA veroorzaakt, komen in aanmerking.

Belgium taken the right step. Spinraza is approved to all SMA types without age limit. Germany and Belgium is the only countries in european where all SMA types benefit from only treatment at moment.

Read more

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.