Star Wars äventyr på Comic Con med Magic Wheelchair

Magic Wheelchair har byggt en gigantisk ny kostym. Dyk in i Star Wars Star med Magic Wheelchair

Magic Wheelchair är en ideell organisation som bygger episka kostymer för barn i rullstolar – utan kostnad för familjer.

MAGIC WHEELCHAIR Rollstuhlkostüme zu Halloween

Tagged , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.