Thomashilfen stroller’s and Mount’n Mover

Thomashilfen stroller's and Mount'n MoverYou can see how it works on our strollers. Unfortunately our friend Mary Kay from Blue Sky Designs cannot attend this time but we have a demo and some brochures at our booth available.#curesma BlueSky Designs, Inc.

Gepostet von Thomashilfen North America (ExoMotion, LLC) am Freitag, 15. Juni 2018

Mount Mover
Thomashilfen

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.