Vill du vara Emma extramuskler, hon söker PERSONLIG ASSISTENT

Emma Elliot Jönsson från KRISTIANSTAD söker personlig Assistent

Jag är 26 år, heter Emma Elliot Jönsson och mitt största intresse är att läsa böcker. Jag har en muskelsjukdom som heter spinal muskelatrofi typ 2 vilket gör att jag nästan är totalförlamad. Jag kan röra min ena hand lite så i rätt läge kan jag uppdatera min instagram eller köra min permobil, men ibland behöver jag din hjälp att köra permobilen eller svara på ett sms. Jag har trakeostomi och är respiratorberoende dygnet runt. En stor del av ditt arbete går ut på att få bort slem från mina luftvägar och se till att jag alltid andas. Jag har även peg/knapp på magen och sondas såväl mediciner som mat och vatten. Jag har kateter och behöver i övrigt hjälp med all daglig omvårdnad, tex hygien, toabesök och blöjbyten. Jag behöver också din hjälp för att laga mat de gånger jag vill smaka något utöver sondmaten jag får i min peg/knapp, men inga särskilda matlagningskunskaper krävs då det är jag som instruerar. Jag behöver sedan även din hjälp att föra maten till munnen.

Läs mer 🙂

KRISTIANSTAD – PERSONLIG ASSISTENT ⭐️ DELA OCH DU ÄR EN STJÄRNA! ⭐️Kan du inte söka tjänsten själv av någon anledning…

Gepostet von Emma Elliot Jönsson am Dienstag, 26. Juni 2018

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Att besöka min andra bloggar Att leva med reumatoid artrit

One Response to Vill du vara Emma extramuskler, hon söker PERSONLIG ASSISTENT

  1. MiaMia says:

    Lycka till Emma ☘️