Ståstöd – Stehständer

Baffin is a paediatric orthopaedic chair with built-in Second Spine® Technology which helps support the head and the whole length of the back. It enables anatomical or corrective adjustment of the back.

BAFFIN neoSIT

Gepostet von Baffin Technology Systems Ltd. am Mittwoch, 16. November 2016

#Hilfsmittel #Hjälpmedel #Stehständer #Ståstöd

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

5 reaktioner till “Ståstöd – Stehständer”

  1. Ståstöd R82 Meerkat

    Med R82 Meerkat har barnet möjlighet att få stöd på rätt nivå, beroende på vilken aktivitet som barnet ska utföra. Meerkat kan enkelt förändras till ett dynamiskt ståstöd. Tillbehören är framtagna med många års erfarenhet av bra och funktionella tillbehör. Tack vare snabbspännen kan tillbehören monteras och justeras snabbt och säkert för individuell inställning – för både stöd och rörelse.

Kommentarer inaktiverade.