Kommunikationshjälmedel: AV1-robot för hemundervisning och mycket mer

Ingen behöver leva i social isolering längre. Gör honom till din vän och lär känna den liten kommunikationsroboten AV1. När ni inte har möjlighet att gå till skolan själv, kan AV1 vara på din plats. AV1 är den kommunikationsrobot som barn och ungdomar med långvariga sjukdomar kan komma åt utbildningen via en app på sin telefon eller surfplattan

Svepp up på No Isolation

Niemand muss heute in Isolierung leben. Wenn du selbst nicht die Möglichkeit hast zur Schule zu gehen, kann AV1 an Deiner Stelle dort sein. AV1 ist der Kommunikationsroboter, mit dem Kinder und Jugendliche mit Langzeiterkrankungen über eine App auf dem Telefon oder Tablet am Unterricht teilnehmen.

Natürlich ist AV1 auch was für Erwachsene die eine Langzeiterkrankung haben.

Besucht No Isolation

Att få kunskap om Telenärvaroroboten Double 2 och 3

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram

3 tankar om “Kommunikationshjälmedel: AV1-robot för hemundervisning och mycket mer”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *