Medicinrådet anbefalingen vedrørende nusinersen til også at omfatte børn med SMA type

90 dagar senare efter det första beslutet sade  Medicinrådet nej till Spinraza som en standardbehandling mot SMA igen, men derger grönt ljus till Spinraza till SMA typ 2 patienter under 6 år. Det är inte bara det höga priset på läkemedlet, det saknar också detaljerade data vid behandling av SMA-typ II och III.

En liten tröst.

Få barn kan få behandling, men inte alla. Spinraza utvecklades för en liten grupp sällsynta diagnoser. Det gör mig ledsen, verkligen

#Danmark

Skyddad: Medicinsk behandling för SMA i Danmark, Sverige, Finland, Norska

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg