Ingen Spinraza behandling för 7-årig pojke Victor från Danmark

Danmark gjorde ett av det galna beslutet förra veckan. Barn med SMA typ 2 som inte är äldre än 6 år har tillgång till Spinraza-behandling. Föräldrar vars barn är äldre är mycket frustrerade. Danmark är läkemedlet för dyrt trots rabatt på listpriset. 

Detta är SMA typ 2. Detta är Victor som vill ha tillgång till behandling. Tyvärr är han för gammal med 7 år. Hur groteskt det är, det vet du! Danmark har inget hjärta till yngre och äldre patienter.

Video

#Danmark #Spinraza

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

En kommentar till “Ingen Spinraza behandling för 7-årig pojke Victor från Danmark”

Kommentarer inaktiverade.