Att förstå vad som händer i kroppen vid reumatoid artrit

Reumatisk sjukdom ska aldrig vara något som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut! ”Resan i kroppen” är en del av projektet VR-doktorn. Välkommen in i blodomloppet: www.vrdoktorn.se

View this post on Instagram

VR-DOKTORN – RESAN I KROPPEN 🦠 Vi vill genom resan i kroppen öka kunskapen om reumatisk sjukdom och öka engagemanget i sin egen hälso- och sjukvård hos patienter. Att förstå vad som händer i kroppen vid ett skov kommer att stötta och stärka patienter. Reumatisk sjukdom ska aldrig vara något som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut! ”Resan i kroppen” är en del av projektet VR-doktorn. Välkommen in i blodomloppet: www.vrdoktorn.se VR-doktorn är ett samarbete med Stolta Magar, Ung med psoriasis, AbbVie och Cambio. #ungareumatiker #vrdoktorn #resanikroppen #stoltamagar #ungmedpsoriasis #spetspatienter #vårdpol Syntolkning: en animerad video i ett blodomlopp, med röda väggar där röda och vita blodkroppar flyger förbi.

A post shared by Unga Reumatiker (@ungareumatiker) on

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg