Rigshospitalet søger patienter med diagnoserne cerebral med parese (CP) og spinal muskel atrofi (SMA)

Copenhagen Neuromuscular Center er i gang med etforskningsprojekt, hvor vi skal undersøger:”Sikkerhed og farmakokinetik ved paracetamolbehandling hos patienter med spinal muskel atrofi og cerebral parese. Et prospektivt, ikke-randomiseret, open label, klinisk studie.”FORSØGETS FORMÅLFormålet med studiet er at undersøge om patienter med diagnoserne cerebral parese (CP) og spinal muskel atrofi (SMA) får leverpåvirkning af at tage panodil (paracetamol). Børn med CP og SMA er oftest kendetegnet ved at have en lille muskelmasse. Hos SMA patienternemedfører dette blandt andet at patienterne er i øget risiko for at få lavt blodsukker, hvis de faster i en længere periode, som f.eks. op til en stor operation. Vi har desværre oplevet at to af vores patienter med lille muskelmasse udviklede akut leversvigt i efterforløbet af en ellers ukompliceret operation.

Læs mere
http://rcfm.dk/wp-content/uploads/2019/02/Fors%C3%B8g-p%C3%A5-RH.pdf

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg