Kan månen påverka din hälsa?

Månen har alltid påverkat människan. Det finns så många myter till honom. Hela vår hälsa är ”manipulerad” av gravitationskrafterna. I synnerhet har de enskilda faserna av månen en betydande inverkan på vår kropp, ämnesomsättningen.

Speciellt fullmånen har en negativ effekt på många människor. 45% av befolkningen har svårt att sova under den här tiden.

Vet du att våra stjärnor har samma effekt? De påverkar också vår kropp.
Varför är det! Vår inre klocka tikar i stjärnans rytm, vilket i sin tur innebär att vi kör i maximal form eller ej.

Klicka här för att läsa den senaste artikeln av Neuro


Copyright och bildenkälla
Liz Andersson & Liz Photopage

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg