Simon med muskelsvind siger, han frygter for fremtidige sundhedsbeslutninger

Jeg kan forstå hans frygt. Selvom sundhedssystemet er nyligt optimeret i Danmark, det vil ikke hjælpe för mennesker som Simon.

Vi ved, at Medicinrådet har afvist mange vigtige lægemidler tidligere og ramt folk i ansigtet med det. Danmark har stadig ikke godkendt standardterapi til patienter med SMA. Spinraza er for dyrt for dem.

#Danmarl #Spinraza

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

6 reaktioner till “Simon med muskelsvind siger, han frygter for fremtidige sundhedsbeslutninger”

    1. Dette kaldes bureaukrati af den tredje type. Når det er diskuteret, er det et hjælpmedel eller en behandling. 👎

  1. Systemet har fejlet, mener regionspolitiker Bo Libergren i sagen om 21-årige muskelsvindsramte Mai-Britt Knudsen. Nu får hun et længe ventet nyt vippeleje, så hun ikke risikerer at miste evnen til at stå. Læs mere

Kommentarer inaktiverade.