Boktipset: Autism

Olaug Nilssen mamma till Daniel med regressiv autism. Den lille pojken Daniel förlorar gradvis sitt språk och hans personlighet förändras. Kärleken och om kampen för att Daniel ska bli sedd för den han är och få det stöd han behöver. Mammor ska aldrig ge upp, sägs det, men vad är att acceptera sin situation och vad är att ge upp?

Till Daniel av Olaug Nilssen
ISBN 9789100177959

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

En kommentar till “Boktipset: Autism”

 1. Uppdatering
  2019-09-09

  Operation slutstirrat är en bra början
  Vad gör man, och hur känns det, när ett barn på skolgården pekar på ens syster, ropar ”Titta, är det där en människa?” och skrattar.

  Operation rädda sommarlovet
  Familjens planering att göra roliga saker faller, och istället måste föräldrarna vara med Mio på sjukhuset.

  Funkisfamiljen.se

Kommentarer inaktiverade.