När en önskan blir sann

Glad päsk vänner 🐣🐥Tilda från Tyskland med typ 1 av Spinal Muskelatrofi hade en särskild dröm. Hon ville alltid köra en sopbil. Hennes dröm var uppfylld av barnhospice Bärenherz i Leipzig. Lilla musen ser så glad ut. ♥️💕☀️☀️☀️

Klicka mig

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 reaktioner till “När en önskan blir sann”

 1. 💞 helt söt gester att gjorde.

  In Memories

  2019-06-16
  Sofi got their wings and passad away of cystic fibrosis
  16.06.2019 , clock 03.34 am
  She was only 23 years, when she left this world 🦋🌈

Kommentarer inaktiverade.