Icon aktiv kørestol er den perfekte kørestol til dig eller barn

Icon kørestole er designet til at understøtte dig i dine daglige aktiviteter.

Icon A1 har mange justeringsmuligheder, at kørestolen altid vil passe perfekt til dit barn. Den samme base anvendes til både børn og voksne – det er kun siddepladen der skal udskift- es, i takt med at benene bliver længere.

Besøg
https://www.iconwheelchairs.dk/

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram

4 tankar om “Icon aktiv kørestol er den perfekte kørestol til dig eller barn”

    1. Negativ, bis dato noch keine Antwort erhalten. In meinen Augen ist das auch sehr umprofessionell. 😉

Innlegget er stengt for innspel.