Senaste om Translarna mot Duchennes Muskeldystrofi (DMD)

TLV-beslut om läkemedel Translarna mot Duchennes Muskeldystrofi

År 2014 godkändes Translarna i EU för behandling av patienter där Duchennes muskeldystrofi. Godkännandet gäller, liksom TLV:s subventionsbeslut, patienter som fortfarande kan gå eftersom det är i detta stadium behandlingen anses kunna göra tillräcklig nytta.

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, TLV, har för första gången fattat beslut om subvention av läkemedlet Translarna (ataluren) för patienter med den sällsynta och svåra sjukdomen DMD

#Duchennes Muskeldystrofi #DMD #Ataluren

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 reaktioner till “Senaste om Translarna mot Duchennes Muskeldystrofi (DMD)”

Kommentarer inaktiverade.