Vänskap över allt: Sätt ett tecken som Johanne och Emma

Bäst vänner för alltid, cmon och möt Emma och Johanne. Johanne har SMA och hennes flickvän accepterar hennes funktionshinder. Möt de två söta mössen. Video från Dansk Det Centrale HandicaprådMin ven med handicap” vill bekämpa fördomar mot funktionshindrade

Venskab over alt: Sæt et tegn som Johanne og Emma

Bedstvenner for evigt, Venskab over alt: Sæt et tegn som Johanne og Emma

Bedstvenner for evigt, cmon og møde Emma og Johanne. Johanne har SMA og hendes veninde accepterer hendes handicap. Mød de to søde mus. Video fra Dansk Det Centrale Handicapråd Min ven med handicap ønsker at bekæmpe fordomme mod handicappede

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 reaktioner till “Vänskap över allt: Sätt ett tecken som Johanne och Emma”

Kommentarer inaktiverade.