Total höftprotes och varför hon är en liten frihet för mig

Det finns flera olika typer av proteser, med cement eller utan. Jag fick mina första höfter sedan jag var 17 år gammal. Mitt höftproteser gav mig lite rörlighet igen. Mina första höfter blev 27 år innan jag fick den andra. Jag valde alltid dem utan cement. De har fördelen att de håller längre utan att lossa sina höfter. Jag har olika fixering i höften

Klicka på bilden för att se höftprotes i större storlek. Även om operationen var smärtsam. Så, denna typ av operationsteknik är ett bra alternativ. Jag kan sitta och stå nu. Tidigare i min ungdom kunde jag inte sitta. Mina höfter var styva. Det var omöjligt att klättra upp trappor med dem, nu har jag möjlighet att göra lite av allt.

Varför säger jag det till dig? Det gör mig stolt över att du har 17- års jubileum. De bär mig hela mitt liv. Jag var den första tjejen i Tyskland, som fick sina första höfter på 1980-talet, det var prototyper. Min kirurg hade så mycket mod och jag är fortfarande tacksam mot honom idag.

Om Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg
Det här inlägget postades i Rheumatologie och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.