Ten Ways To Avoid Gardening Arthritis Flare

Gardening Tips by Johns Hopkins Division of Rheumatology

Check out

Part 2

Part 2: Helpful Ergonomic Gardening Tips & Tools

Update Jan
7 june 2019

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 tankar om “Ten Ways To Avoid Gardening Arthritis Flare”

    1. und ich sage danke Gisela..🙏🙏

      Havearbejde er ikke bare godt for haven, det er ogsÄ godt for krop og sind. Hvis du har gigt, kan smerter og fysiske begrÊnsninger dog vÊre en udfordring. Her fÄr du gode rÄd til havearbejdet, og hvordan du undgÄr skader.

      » Tips til gigtvenligt havearbejde

Innlegget er stengt for innspel.