Nytt poddavsnitt av Sjukt Liv – Tonen 🗣

Du har inte alltid en bra mental aura. Det hÀnder att tonen hemma inte Àr sÄ trevligt. Det Àr just vad nytt avsnitt handlar om.
Master olika kriser. Ha respekt och skÀll inte om du inte behöver.

Maja och Nina pratar om det.
Att gÀst i studion Àr Christina Fischler..

Mitt motto: NĂ€r jag mĂ€rker att jag Ă€r stressad av min cP, undviker jag kontakt med andra mĂ€nniskor. Jag vet att jag kan vara en djĂ€vul, nĂ€r jag har smĂ€rta och andra pratar med mig. Jag drar mig in i mitt sniglar skal och vĂ€ntar tills det grĂ„ molnet har flyttat bort. 💹 ☀

Hur hanterar du detta nĂ€r du mĂ€rker att du styr i din kris pĂ„ grund av din sjukdom eller ditt barns … 🙂

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

3 reaktioner till “Nytt poddavsnitt av Sjukt Liv – Tonen 🗣”

  1. Nicht immer ist jeder Tag gleich. Da kommt es auch mal vor das der Ton zuhause etwas unfreundlich ist. DarĂŒber redet heute Nina und Maja.

    Wie handhabt ihr das, wenn ihr bemerkt das ihr in eure Krise steuert aufgrund eure Krankheit und die eures Kindes.. 😉

  2. We always keep the good tone, why have a lousy mood, it does not change the fact! It’s tactically wise when you’re stands above things . 😀

Kommentarer inaktiverade.