Nytt poddavsnitt av Sjukt Liv – Tonen 🗣

Du har inte alltid en bra mental aura. Det händer att tonen hemma inte är så trevligt. Det är just vad nytt avsnitt handlar om.
Master olika kriser. Ha respekt och skäll inte om du inte behöver.

Maja och Nina pratar om det.
Att gäst i studion är Christina Fischler..

Mitt motto: När jag märker att jag är stressad av min cP, undviker jag kontakt med andra människor. Jag vet att jag kan vara en djävul, när jag har smärta och andra pratar med mig. Jag drar mig in i mitt sniglar skal och väntar tills det grå molnet har flyttat bort. 💨 ☀️

Hur hanterar du detta när du märker att du styr i din kris på grund av din sjukdom eller ditt barns … 🙂

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram

3 tankar om “Nytt poddavsnitt av Sjukt Liv – Tonen 🗣”

  1. Nicht immer ist jeder Tag gleich. Da kommt es auch mal vor das der Ton zuhause etwas unfreundlich ist. Darüber redet heute Nina und Maja.

    Wie handhabt ihr das, wenn ihr bemerkt das ihr in eure Krise steuert aufgrund eure Krankheit und die eures Kindes.. 😉

  2. We always keep the good tone, why have a lousy mood, it does not change the fact! It’s tactically wise when you’re stands above things . 😀

Innlegget er stengt for innspel.