Categories
Revmatologi

Drömfångaren – Reumatisk sjukdom ska aldrig vara något som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut

Drömfångaren ska bli ett innovativt digitalt verktyg som ska inspirera unga reumatiker att våga fokusera på sina drömmar – och samtidigt hjälpa vården att skifta fokus.

Reumatisk sjukdom ska aldrig vara något som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut. Med hjälp av Drömfångaren vill vi skifta fokus från smärta och begränsningar till möjligheter, livsglädje och drömmar. Drömfångaren ska vara ett stöd för oss att våga sätta mål och kämpa tillsammans med vården för att kunna uppfylla våra drömmar. Samtidigt ska Drömfångaren vara ett verktyg för en bättre dialog med vården för att skapa effektivare och mer värdefulla vårdmöten, bättre resursplanering och viktig datainsamling.

och jag slutade aldrig att drömma och gjorde mina drömmar sanna! Det var svårt för mig då. Men jag är stolt över vad jag uppnådde i livet. Så var alltid ett steg framåt och följ dina drömmar. 🤞

By Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior

Följ mig, tack!

Liz - Fotoblogg
Spelblogg

4 replies on “Drömfångaren – Reumatisk sjukdom ska aldrig vara något som hindrar oss från att leva våra liv fullt ut”

Min dröm 👇😍Tack Liz för detta fina inlägg och era fine ord.
https://ungareumatiker.se/uttalande-fran-riksstamman-infor-eu-valet/

En dröm som kan begränsas eller hindras för personer med reumatisk sjukdom, bland annat på grund av begränsade möjligheter att hämta ut sin medicin och följa upp sin medicinska behandling med kontrollprover för att inte äventyra sin hälsa. Vid längre perioder utomlands skulle det därför underlätta att inte behöva ta med sina mediciner för hela vistelsen.

Comments are closed.