Nya podd från NT-rådet

Priset på ett läkemedel sätts av läkemedelsföretagen, men inte utifrån vad det har kostat att utveckla och tillverka det, utan utifrån vad marknaden, alltså vården, klarar av att betala. I podden Rådet från NT-rådet diskuterar vi denna gång konflikten mellan etik och vinstintresse.

Lyssna gärna

Publicerat den: 29/4/2019
Uppdaterads den: 26/06/2019

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram

9 tankar om “Nya podd från NT-rådet”

  1. Vad är priset på ett liv när de resurser vi har ska fördelas på ett rättvist och jämlikt sätt? NT-rådet att diskutera kostnaderna för behandling vid reumatoid artrit (reumatologi) och spinal muskelatrofi. Båda sjukdomarna kostar mycket pengar i hälsa

    Lyssna gärna

  2. Priset på ett läkemedel sätts av läkemedelsföretagen, men inte utifrån vad det har kostat att utveckla och tillverka det, utan utifrån vad marknaden, alltså vården, klarar av att betala. I podden Rådet från NT-rådet diskuterar vi denna gång konflikten mellan etik och vinstintresse.

    Lyssna gärna

  3. Podden Rådet spanar mot horisonten och finner läkemedel som på allvar kommer att förändra sjukvården och livet för patienterna.

Innlegget er stengt for innspel.