Reumatoid artrit eller polyartrit är inte ärftlig

fick en frågan. 🙂

Är reumatoid artrit ärftlig! Nej, inte allmänt. Gener och miljöfaktorer påverkar RA. Barn av reumatiska patienter behöver inte oroa sig: ”Möjligheten att få utesluts. Reumatoid artrit är endast möjligt genom interaktion mellan vissa faktorer. Jag fick min polyartrit kallas också polyartrit genom vaccination när jag var ett spädbarn. Jag kan inte vaccineras då och nu. Mitt immunförsvar angriper mig omedelbart, oavsett vilken grund. Ok det betyder för mig jag kan inte göra semester någonstans. Jag måste vara försiktig med minsta hudskada. Men fortfarande lever jag mitt liv normalt, som om djävulen inte var i mig. 😀🤘 Ett annat bevis. Det här är min brorson @angus_maximus , han är idrottsman och modell. Han har ingen reumatoid artrit. Jag är jättestolt över honom.

Tack för att du läser min inlägg🤘💕 Ha en fin helg alla finisar.

#kortisonbehandling

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

En kommentar till “Reumatoid artrit eller polyartrit är inte ärftlig”

Kommentarer inaktiverade.