Kategorier
Neuste

Nya podd från NT-rådet

Priset på ett läkemedel sätts av läkemedelsföretagen, men inte utifrån vad det har kostat att utveckla och tillverka det, utan utifrån vad marknaden, alltså vården, klarar av att betala. I podden Rådet från NT-rådet diskuterar vi denna gång konflikten mellan etik och vinstintresse.

Lyssna gärna

Publicerat den: 29/4/2019
Uppdaterads den: 26/06/2019

Av Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior

Följ mig, tack!

Liz - Fotoblogg
Spelblogg

9 svar på ”Nya podd från NT-rådet”

Vad är priset på ett liv när de resurser vi har ska fördelas på ett rättvist och jämlikt sätt? NT-rådet att diskutera kostnaderna för behandling vid reumatoid artrit (reumatologi) och spinal muskelatrofi. Båda sjukdomarna kostar mycket pengar i hälsa

Lyssna gärna

Priset på ett läkemedel sätts av läkemedelsföretagen, men inte utifrån vad det har kostat att utveckla och tillverka det, utan utifrån vad marknaden, alltså vården, klarar av att betala. I podden Rådet från NT-rådet diskuterar vi denna gång konflikten mellan etik och vinstintresse.

Lyssna gärna

Podden Rådet spanar mot horisonten och finner läkemedel som på allvar kommer att förändra sjukvården och livet för patienterna.

Stängt för kommentering.