Syftet är att långsiktigt stärka svensk primärvård och den nära vården.

Delbetänkandet innehåller analyser bland annat inom områden som samverkan, ersättningssystem och förebyggande arbete. Syftet är att långsiktigt stärka svensk primärvård och den nära vården.

Hälso- och sjukvården behöver komma närmare medborgarna. Vi måste satsa mer på vårdens medarbetare. Framtidens hälso- och sjukvård måste bli bättre på att arbeta med förebyggande insatser, inte minst vad gäller psykisk ohälsa. Vi behöver också involvera patienterna mer, säger socialminister Lena Hallengren.

Ta del av pressmeddelandet på regeringen.se
Fokus på tillgänglighet i framtidens vård

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram