Översyn av behandlingsmetoder mot komplexa smärttillstånd

Statens beredning för medicinsk och social utvärdering (SBU) får i uppdrag att utvärdera behandlingsmetoder vid komplexa och långvariga smärttillstånd. Man ska även utvärdera metoder för behandling och rehabilitering av personer med fibromyalgi. Det beslutade regeringen i veckan.

– Regeringen ser ett behov av att utvärdera vilka metoder som används vid den typ av smärttillstånd som under lång tid och i hög grad begränsar många personers liv, säger socialminister Lena Hallengren.

Ta del av pressmeddelandet

#reumatologi #fibromyalgi #smärta

Om Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg
Det här inlägget postades i Rheumatologie. Bokmärk permalänken.