Utbildningsdagar av diagnos spinal muskeltrofi

Ågrenska arrangerar på Lilla Amundön, Lillövägen, Hovås, två utbildningsdagar på plats eller genom streaming via länk – för personer som i sitt arbete eller i sin vardag möter barn- och ungdomar med sällsynta diagnoser spinal muskeltrofi,

Tid 5 maj 08:30 – 6 maj 16:15 2020

Sista anmälningsdag 21 april 2020

Programinnehåll:
För mer informationen

Pris:
2 450 :- per person exklusive moms, 3 063:- inklusive moms. I priset ingår kaffe och lunch.
Deltagande genom streaming via länk:
Introduktionspris 4 900:- per arbetsgrupp exklusive moms.

www.agrenska.se

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg