Brist på läkemedel – nya rutiner krävs

Vi har nått toppen av berget nu, vi behöver nya krävs och riktlinjer, så det kan inte fortsätta

Lyssna podden 👇

Warum gibt es Lieferengpässe von lebenswichtigen Medikamenten
Apotheker verweigert die Rezeptannahme vom Kevzara (Sarilumab)

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

3 reaktioner till “Brist på läkemedel – nya rutiner krävs”

  1. Bättre information vid läkemedelsbrist

    I dag arbetar många aktörer med att hantera bristsituationer som uppstår på läkemedelsmarknaden, men samordningen är enligt regeringen inte tillräckligt utvecklad. Läkemedelsverket ska nu etablera en mer formell struktur för samordning för att snabbare kunna dela information.

    – Att läkemedel tar slut är mycket allvarligt. Genom bättre informationsutbyte kan vi minska konsekvenserna för patienten. Ingen ska behöva vänta på behandling eller få en sämre behandling än nödvändigt om det finns behandlingsalternativ, säger socialminister Lena Hallengren.

    Ta del av pressmeddelandet på regeringen.se

  2. wird Zeit das man hier was tut und ein Gesetzt auf den Weg bringt.
    Damit wichtige Therapien gesichert bleiben.

Kommentarer inaktiverade.