Ny sondeernæringsemballage af Nutricia

Fra midten af 2018 begyndte Nutricia overgangen til den nye sondeernæringsemballage, som er udviklet for bedre brugervenlighed, sikkerhed og miljø. Først blev flaskerne på 500 ml udskiftet, og her i 2019 er arbejdet med at udskifte flaskerne på 1000 ml begyndt.

Ny emballage for et bedre miljø

Emballagen er genanvendelig. Sorteres som plastaffald. Flasken foldes nemt sammen efter brug.

Produceret med 85 % mindre vand sammenlignet med produktionen af den tidligere emballage.

Produceret med 21 % mindre CO2-udledning sammenlignet med den tidligere emballage.

Overskudsplast fra produktionsprocessen bruges på ny i produktionen.

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 tankar om “Ny sondeernæringsemballage af Nutricia”

  1. Nutricia er en del af Danone og visionen «One Planet. One health». Vi arbejder konstant på bæredygtige løsninger, som har en positiv indvirkning på mennesker og det økosystem, som vi er en del af. Den nye sondeernæringsemballage er en vigtig del af vores forpligtelser til at bidrage til en bedre klode.

Innlegget er stengt for innspel.