Att leva med cystisk fibros: Eva Westman berättar om hurleva länge med cystisk fibros

CF-bladet publicerar flera personliga artikler om människor som har Överlevare med cystisk fibros eller PCD. Det här är historien om Eva Westman

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

En kommentar till “Att leva med cystisk fibros: Eva Westman berättar om hurleva länge med cystisk fibros”

  1. Donationen

    Bea är 23 år gammal och har levt hela livet med en svår lungsjukdom. Nu behöver hon nya lungor för att överleva. Hon är en av de drygt 800 som står på väntelistan för en organtransplantation i Sverige. Men en person i veckan dör på väntelistan. Organen som kan transplanteras i Sverige är för få. Hur är det att stå på en väntelista för att få leva?

    https://www.svtplay.se/video/23712834/donationen

Kommentarer inaktiverade.