Om du vill vara ärlig mot dig själv, måste du säga NEJ

När ha mycket självförtroende och självkänsla, säger ibland nej. Människor som lyssnar på sitt inre, att säga nej.

Men många vågar inte säga nej eftersom de är rädda för att bli inte accepterade av andra människor.

Mina personliga principer

Jag säger nej till saker, när mitt inre berättar för mig
Jag säger nej i situationer, när jag har problem med min hälsa orsakad av reumatoid artrit

Under denna tid älskar jag att gå tillbaka till mitt snigelhus och skulle vilja vara för mig. När jag mår bättre kommer jag ut ur mitt snigelhus. Under åren har jag lärt mig att inte alla är villiga att acceptera detta. I dessa situationer vill jag linte öppna ytterdörren, jag stäng av min mobiltelefon och låta alla vem det är utanför dörren.

Därför säga nej. Ett nej är ett ord som inte behöver förklara, rätt!

Att önskar er alla en skön och mysig helg 🙋‍♀️

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg